Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

PEUGEOT szerviz

Hisszük, hogy a legjobb reklám a becsülettel végzett munka.

Budapesten 4 különböző telephelyen várjuk Önt szervizelésre!

Az autóipar fejlődése egyre magasabb szintet követel meg a szerviztechnológiák terén.
Ahhoz, hogy a vevői igényeket kielégítsük, a szervizeinknek jelentős műszerezettségre és speciális felszereltségre van szükségük. Emellett a szakmai munka egyre mélyülő specializációjára és magas színvonalú szervezettségre van szükségünk. Mi ezekben a kompetenciákban kimagasló teljesítményt nyújtunk és így tudjuk garantálni a kifogástalan minőséget már 30 éve.

Válasszon szolgáltatásaink közül:

Elektromos autó szerviz
Kárrendezési centrum
Állandó szolgáltatásaink
Szerviz akcióink

MIben vagyunk mások?

Egyéb különleges szervizszolgáltatásaink:

Tegye egyedivé gépjárművét

Peugeot tartozékokkal

Tartozékkatalógusunk nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy az autóját még személyesebbé tegye. A katalógusunkban rengeteg tartozék közül válogathat, hogy biztosan megtalálja az igényeinek és stílusának megfelelőt.

Ismerje meg szervizeinket!

GABLINI Zugló

Az ország egyik legjelentősebb Peugeot alkatrész raktára.

Egyedi vásárlók kiszolgálása, valamint számos javítóműhely és viszonteladó ellátása történik innen. Alkatrészek széles választékával rendelkezünk a régebbi Peugeot típusokhoz is.

A Gablini Kft. 1998 augusztus 24-től – a magyarországi Peugeot Márkaszervizek közül elsőként – vezette be az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszert. Zuglóban sikerült létrehoznunk egy olyan komplex telephelyet, ahol a Peugeot tulajdonosok teljes körű kiszolgálásban részesülhetnek.

A legjobb visszajelzés munkánk minőségéről az évek alatt egyre növekvő számú visszatérő vevő. Hisszük, hogy a legjobb reklám a becsülettel elvégzett munka.

Gablini M3

Gyors megoldás kell? – válassza a
PEUGEOT GYORSSZERVIZT

Magyarországon, a Peugeot Gyorsszerviz az első olyan szervizek közé sorolható, mely a karbantartási piac gerincét képező szolgáltatások mindegyikét nyújtja egy helyen. Időpont egyeztetés nélkül elvégzett beavatkozás hétfőtől péntekig:

  • Olajcsere
  • Gumiabroncsok
  • Fékbetétek
  • Kipufogórendszer
  • Akkumulátorok

Választható szervizszolgáltatási díjcsomagjaink:

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSI SZOLGÁLTATÁS

Önálló, fix áras szolgáltatás, amely bármelyik szolgáltatási csomaghoz választható. A javítandó gépkocsit szállítójárművel vagy sofőrszolgálattal beszállítjuk és a javítást követően visszaszállítjuk

Gablini Budaörs

Gyorsszerviz, hozom-viszem szolgáltatással várjuk kedves Peugeot tulajdonosokat, kedvező áron!

Garanciás Peugeot autóját mindenképpen hozza márkaszervizbe, a meghatározott szerviz időintervallumok szerint, hogy a garancia nyújtotta előnyöket tudja élvezni. Már nem garanciás az autója, de továbbra is minőségi, megbízható, kedvező árfekvésű szervizt keres autójának?

Hozza hozzánk, megjavítjuk, karban tartjuk az autóját, szakképzett szerelőink megtalálnak és kijavítanak minden hibát, nálunk nincs lehetetlen!

Egy gépjármű akkor lesz hosszú távon megbízható “társa”, ha időben megkapja a minőségi karbantartást.

Időpont egyeztetés nélkül elvégzett beavatkozás hétfőtől péntekig:

  • Olajcsere
  • Gumiabroncsok
  • Fékbetétek
  • Kipufogórendszer
  • Akkumulátorok


Választható szervizszolgáltatási díjcsomagjaink után érdeklődjön szerviz call centerünknél a 06-1-877-2-161-es telefonszámon.

Nálunk biztos kezekben van a gépjárműve, mert munkatársaink…

SZERVIZ SEGÉLYVONAL

A szerviz segélyvonal segítségével Ön mindig biztonságban van. Érdemes megjegyezni ezt a telefonszámot, hiszen ha bármilyen káresemény történik autójával, munkatársaink a nap bármely szakában segítséget nyújtanak Önnek és autójának.

Szerviz bejelentkezés

Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni a GABLINI akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!